GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

HP Deskjet 3630 (All-in-one Printer, WiFi, USB, Scanner)

Multifunctionele Printer HP, Printer, Scanner, USB, Wifi

HP Deskjet 3630 (All-in-one Printer, WiFi, USB, Scanner)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
8 Beoordelingen, gemiddelde: 3,5 van de maximale 58 Beoordelingen, gemiddelde: 3,5 van de maximale 58 Beoordelingen, gemiddelde: 3,5 van de maximale 58 Beoordelingen, gemiddelde: 3,5 van de maximale 58 Beoordelingen, gemiddelde: 3,5 van de maximale 5
  ( 3.5 big 8 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The HP Deskjet 3630 is an all-in-one device with printer and scanner. The device is connected via USB and has the USB ID
Bus 003 Device 002: ID 03f0:e311 Hewlett-Packard 
The HP Deskjet 3630 is fully supported under Linux thanks to the HPLIP drivers provided by HP. At least the version 3.15.6 of the HPLIP drivers is necessary in order to fully support the HP Deskjet 3630. Under Ubuntu the needed drivers can be installed via the apt-get package manager:
sudo apt-get install hplip hpijs hplip-gui
Otherwise, the drivers can be downloaded from HPLIP web site. The downloaded files (eventually after unpacking them) can be installed (as root):
sh hplip-3.15.6.run
Under Ubuntu this step is not necessary (because installation is done by the package management system) and one can immediately skip to the configuration step:
sudo hp-setup

Scanner:

The scanner can be used together with XSane, which can be installed under Ubuntu by:
sudo apt-get install xsane
If the scanner is found, one can also scan with the console program
hp-scan
After placing a sheet of paper on the scan unit and presses the scan button on the printer, a file “hpscan001.png” is created in the home directory.
usb 3-7: New USB device found, idVendor=03f0, idProduct=e311
usb 3-7: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
usb 3-7: Product: DeskJet 3630 series
usb 3-7: Manufacturer: HP
usb 3-7: SerialNumber: CN61K2xxxxxxxx

Geïdentificeerde hardwareconfiguratie (3 resultaten)

Deze hardware component werd gebruikt door de Linux-gebruikers onder de volgende systeemconfiguraties. Deze resultaten werden verzameld door onze LHG Scan Tool:
Distributie
Kernel
Beoordeling
Scan datum
blackPanther OS v16.2SE (Silent Killer) 4.9.20-desktop-1bP De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 12/09/2017
blackPanther OS v16.2SE (Silent Killer) 4.7.0-desktop-1bP De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 22/05/2017
Ubuntu 16.04.1 LTS 4.4.0-34-generic De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 03/08/2016

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.