GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Creative Sound Blaster Z CA0132 (Internal Sound Card, PCI Express)

Multimedia Creative, PCI-Express, Geluidskaart

Creative Sound Blaster Z CA0132 (Internal Sound Card, PCI Express)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
4 Beoordelingen, gemiddelde: 1,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 1,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 1,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 1,5 van de maximale 54 Beoordelingen, gemiddelde: 1,5 van de maximale 5
  ( 1.5 big 4 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The Creative Sound Blaster Z CA0132 is an internal sound card for the PCI Express port. The card is only partly and unreliably supported by the Linux kernel (see open bug report). It is therefore not recommended to use this card under Linux.

The following error message is shown by the standard (i.e. unpatched) Linux kernel during the initialization of the Sound Blaster Z:

snd_hda_intel 0000:07:00.0: enabling device (0000 -> 0002)
hda_intel: Disabling MSI
hda-intel 0000:07:00.0: Force to non-snoop mode
...
ca0132 DOWNLOAD FAILED!!! DSP IS NOT RUNNING.

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.