GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Asus Google Nexus 7 (32GB, Ubuntu Touch)

Tablets Asus, Nexus, Tablet, Ubuntu Phone, Ubuntu Touch

Asus Google Nexus 7 (32GB, Ubuntu Touch)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)

Categorie:

Linux compatibiliteit

It is possible to install and test the developer version of Ubuntu Touch on the Nexus 7. Please be aware that this software is an early developer version which does not support all functions of the tablet.

To install Ubuntu Touch on the Nexus 7 the already installed system has to be replaced. This replacement is not covered by the manufacturer’s warranty and has to be done on one’s own responsibility.

To install Ubuntu Touch on the Nexus 7 the two zip files ARMHF and Grouper are needed.

Both files have to be copied to the internal memory of the Nexus 7. After rebooting and going into the “Custom Recovery” mode files and cache have to be deleted. The two files Grouper and ARMHF have to be installed afterwards (necessarily in this order).

After a restart the Ubuntu Touch surface is available on the Tablet.

A short overview of the Ubuntu Touch features can be found at http://www.androidnext.de/schwerpunkt/ubuntu-phone-erster-eindruck-der-entwicklerversion/ (in German).


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.