GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Hauppauge 610 USB-Live 2 (Video Grabber, Analog)

Multimedia Grabber, Hauppauge, TV, USB, Video

Hauppauge 610 USB-Live 2 (Video Grabber, Analog)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 5
  ( 2 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The Hauppauge USB-Live 2 is a analog video grabber and has the USB ID 2040:c200

Bus 002 Device 009: ID 2040:c200 Hauppauge

It supports resolutions up to 720×480 pixel at 30 FPS via USB 2.0. The format provided by the 610 USB-Live 2 is compressed YUV 4:2:2.

The Grabber uses the Conexant CX23102 chipset which in principal os supported by the Linux kernel module cx231xx. However, the support for the USB-Live 2 is currently not sufficient. The stick is not automatically recognized by a Linux standard kernel.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.