GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Draytek miniVigor 128 (USB, ISDN Adapter)

VOIP / ISDN Draytek, ISDN, USB

Draytek miniVigor 128 (USB, ISDN Adapter)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 5
  ( 3 big 2 beoordelingen)

Categorie:

Linux compatibiliteit

The Draytek miniVigor 128 is a USB ISDN adapter. Several different hardware versions of this adapter are distributed under the same name. Unfortunately, only one of these versions uses HFC-S chipset and is supported under Linux (e.g. Ubuntu 11.10). The housing of all versions is identical, only the USB ID helps to distinguis the version. The Linux comaptivle one has the ID 0675:1688:

Bus 004 Device 004: ID 0675:1688 Draytech miniVigor 128 ISDN TA

The other versions base on a WinBond chipset, which is not supported under Linux. These incompatible versions have the USB IDs 0675:0110 or 0675:6694.

After plugging in the version 0675:1688 the ISDN adapter is automatically recognized by the kernel:

usb 2-2: New USB device found, idVendor=0675, idProduct=1688
usb 2-2: New USB device strings: Mfr=1, Product=1, SerialNumber=1
usb 2-2: Product: USB ISDN TA
usb 2-2: Manufacturer: USB ISDN TA
usb 2-2: SerialNumber: USB ISDN TA
...
isdn[596]: Setting up ISDN card contr0 Draytech miniVigor 128 ISDN TA..done

Afterwards the ISDN driver has to be configured, which can be quite cumbersome depending on the used distribution. For Ubuntu such configuration is described at http://itsacleanmachine.blogspot.de/2013/04/isdn-adventures.html (in german).


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.