GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Digitus DS-30020-1 (PCIe, Parallel Port)

I/O IO, Parallelle, PCIe

Digitus DS-30020-1 (PCIe, Parallel Port)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
0 Beoordelingen, gemiddelde: 0,0 van de maximale 50 Beoordelingen, gemiddelde: 0,0 van de maximale 50 Beoordelingen, gemiddelde: 0,0 van de maximale 50 Beoordelingen, gemiddelde: 0,0 van de maximale 50 Beoordelingen, gemiddelde: 0,0 van de maximale 5
  ( 0 big 0 beoordelingen)

Categorie:

Linux compatibiliteit

The Digitus DS-30020-1 (VPR 2.0) is a PCI-Express card providing a DB25 parallel port on basis of the OXPCle952 chipset. The card supports a transmission rate of up to 2.5 Mbps and supports the transmission according to Standard Parallel Port (SPP), Enhanced Parallel (EPP) and Enhanced Capability Port (ECP) standards. The card is compatible to the PCI Express Base Specification 1.1 and ist compatible with the PCI Power Management 1.2. The same card is also distributed under the name “Assmann DS-30020-1″.

The card can be identified under Linux in the following way:

01:00.0 Parallel controller: Oxford Semiconductor Ltd Device c110 (prog-if 02)
	Subsystem: Oxford Semiconductor Ltd Device c110
	Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 16
	I/O ports at ec00 [size=8]
	I/O ports at e880 [size=4]
	Capabilities: <access denied>
	Kernel driver in use: parport_pc
	Kernel modules: parport_pc

The kernel automatically loads the kernel modul parport_pc if the card is found. Until now there is no information if the parallel port of this card can be accessed under Linux. Therefore, please post your Linux experiences with this card in the comment section of this page.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit
(No Ratings Yet)


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.