GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Logitech K750 (Keyboard, Wireless, Solar, USB)

I/O Toetsenbord, Logitech, Zonne-energie, USB, draadloze

Logitech K750 (Keyboard, Wireless, Solar, USB)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)

Categorie:

Linux compatibiliteit

The Logitech Keyboard K750 is equipped with two small solar panels, which automatically charge the batteries of the wireless keyboard. The keyboard is fully supported by Linux (e.g. since Ubuntu 10.04 LTS). The communication between keyboard and Linux system is performed by the included Logitech Unified Receiver, which is recognized automatically, if plugged into the USB port.

The read out additional information from the keyboard (e.g. to get the status of the batteries) the program Solaar can be used. This program is not part of the Ubuntu distribution, but can be added as an additional repository to the package management system:

sudo add-apt-repository ppa:daniel.pavel/solaar
sudo apt-get update && sudo apt-get install solaar

Alternatively, the source code of the program can be downloaded from its Git repository: https://github.com/pwr/Solaar.

Furthermore, the program ltunify allows to manage devices that are connected (to the same) Logitech Unified Receiver.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.