GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

TBS 5220 (USB, DVB-T2, DVB-T, DVB-C, HDTV)

Multimedia DVB-C, DVB-T, DVB-T2, HDTV, Multimedia, TBS, USB

TBS 5220 (USB, DVB-T2, DVB-T, DVB-C, HDTV)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 5
  ( 4 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The TBS 5520 is a USB stick with DVB-T2, DVB-T and DVB-C tuner. Until now only limited information is available regarding the Linux compatibility of the Stick. Linux drivers can be downloaded from the TBS homepage at http://www.tbsdtv.com/download/#tbs5220.

If you use the TBS 5520 under Linux please share your experiences with other Linux users in the comment section of this page.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.