GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

MSI Digi Vox Mini Deluxe (USB, DVB-T)

Multimedia DigiVox, DVB-T, MSI, Multimedia, TV, USB

MSI Digi Vox Mini Deluxe (USB, DVB-T)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
3 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 3 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The MSI-DigiVox Mini Deluxe is a USB stick with DVB-T tuner on the basis of the Realtek RTL2832U chipset. The stick is also available under the name MSI DigiVox Mini II V3.0, although this device’s name is not unique (unfortunately, there are several version of the Mini II V3.0 available which have different tuner chipsets).

The MSI Digi Vox Mini Deluxe has the USB-ID 1d19:1101 and is shown by the Linux system in the following way:

Bus 001 Device 003: ID 1d19:1101 Dexatek Technology Ltd. DK DVB-T Dongle

The driver for the stick is included in the Linux kernel since version 3.2.0-35 and fully supports the Digi Vox Mini Deluxe.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.