GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

DVBSky S960 (USB, DVB-S2, HD)

Multimedia DVB-S2, DVBSky, HD, Multimedia, TV, USB

DVBSky S960 (USB, DVB-S2, HD)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 5
  ( 4 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The DVBSky S960 is an external DVB-T tuner, which is connected per USB to the PC. The box is identical to the Mystique SaTiX-S2 Sky V2 and is supported under Linux. However, the necessary drivers are not included in the Linux standard kernel and have to be installed by hand.

A Linux driver is provided at DVBSky homepage for download. The driver has to be compiled per hand. Additionally, the S960 is sold in a bundle which includes a USB stick with a booting Linux Media Center.

The firmware file dvb-fe-ds3103.fw is and the driver package media_build_bst from the DVBSky homepage is needed to operate the S960. The firmware file has to be copied to /lib/firmware, and the driver can be compiled and installed by the commands

make
sudo make install

The remote which is part of the bundle is not fully supported by Linux. Some of the keys are not recognized by LIRC.

More information can be found at the description of the Mystique SaTiX-S2 Sky V2, which uses the same hardware.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.