GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Genius FaceCam 1000 (720p HD Webcam for Notebooks)

Multimedia Genius, USB, Webcam

Genius FaceCam 1000 (720p HD Webcam for Notebooks)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The Genius FaceCam 1000 is a USB webcam with a resolution of 720p. The camera has the USB ID 0458:7073 and supported under Linux by the kernel module uvcvideo, although the model is not listed on the UVC-Hompage. The camera is automatically recognized when plugged in and is initialized with the following kernel log message:

usb 1-1: new full speed USB device using at91_ohci and address 3
usb 1-1: New USB device found, idVendor=0458, idProduct=707e
usb 1-1: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=0
usb 1-1: Product: FaceCam 1000
usb 1-1: Manufacturer: KYE SYSTEMS CORP.
uvcvideo: Found UVC 1.00 device FaceCam 1000 (0458:707e)
input: FaceCam 1000 as /devices/platform/at91_ohci/usb1/1-1/1-1:1.0/input/input1

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.