GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

TP-Link TL-WDN3800 N600 (PCIe, WiFi Dualband, 300Mbps)

Netwerk 802.11n, PCIe, TP-Link, Wifi

TP-Link TL-WDN3800 N600 (PCIe, WiFi Dualband, 300Mbps)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
9 Beoordelingen, gemiddelde: 4,4 van de maximale 59 Beoordelingen, gemiddelde: 4,4 van de maximale 59 Beoordelingen, gemiddelde: 4,4 van de maximale 59 Beoordelingen, gemiddelde: 4,4 van de maximale 59 Beoordelingen, gemiddelde: 4,4 van de maximale 5
  ( 4.4 big 9 beoordelingen)

Prijs: EUR 29,93 (op voorraad)
(+ Verzendkosten: EUR 6,99)

 Verkrijgbaar bij Redcoon.nl


Linux compatibiliteit

The TP-Link TL-WDN3800 is a PCI Express card with two antennas. The card has the PCI ID 168c:0030 and bases on the Atheros AR9382 chipset.

The card is fully supported by Linux. The kernel module ath9k is used as a driver for this card:

03:00.0 Network controller: Atheros Communications Inc. AR9300 Wireless LAN adaptor (rev 01)
Subsystem: Atheros Communications Inc. Device 3116
Flags: bus master, fast devsel, latency 0, IRQ 16
Memory at fbee0000 (64-bit, non-prefetchable) [size=128K]
Expansion ROM at fbed0000 [disabled] [size=64K]
Capabilities: [40] Power Management version 3
Capabilities: [50] MSI: Enable- Count=1/4 Maskable+ 64bit+
Capabilities: [70] Express Endpoint, MSI 00
Capabilities: [100] Advanced Error Reporting
Capabilities: [140] Virtual Channel
Capabilities: [300] Device Serial Number 00-00-00-00-00-00-00-00
Kernel driver in use: ath9k

(Until now only limited information is available for this card. If you possess this card please leave the relevant output of dmesg in the comment section of this page.)


Geïdentificeerde hardwareconfiguratie (4 resultaten)

Deze hardware component werd gebruikt door de Linux-gebruikers onder de volgende systeemconfiguraties. Deze resultaten werden verzameld door onze LHG Scan Tool:
Distributie
Kernel
Beoordeling
Scan datum
Ubuntu 16.04.1 LTS 4.4.0-38-generic De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 21/09/2016
Ubuntu 16.04.1 LTS 4.4.0-36-generic De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 30/08/2016
Ubuntu 16.04.1 LTS 4.4.0-34-generic De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 21/08/2016
Ubuntu 16.04.1 LTS 4.4.0-31-generic De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5De gebruiker op voorwaarde dat de volgende waardering voor dit hardware-installatie: 5 van de maximale 5 30/07/2016

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.