GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Digital Devices DuoFlex CT (Dual DVB-C/DVB-T, PCIe)

Multimedia Digital Devices, DVB-C, DVB-T, PCIe

Digital Devices DuoFlex CT (Dual DVB-C/DVB-T, PCIe)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The DuoFlex CT by Digital Devices is a PCI Express card (PCI ID dd01:0003), which is equipped with 4 tuners, 2 DVB-C and 2 DVB-T tuners. The card is supported by Linux since kernel version 3.6.x. Furthermore, it is possible to use the CI slot of the card, but the CI slot is not yet automatically supported by the Linux kernel. An installation instruction for the CI slot can be found at LinuxTV.org.

The card is accessed by the kernel module ddbridge and is initialized by the Linux kernel with the following output:

Digital Devices PCIE bridge driver, Copyright (C) 2010-11 Digital Devices GmbH
DDBridge driver detected: Digital Devices DVBCT V6.1 DVB adapter
HW 0001000d REG 00010004
DDBridge 0000:01:00.0: irq 52 for MSI/MSI-X
Port 0 (TAB 1): DUAL DVB-C/T
Port 1 (TAB 2): NO MODULE
Port 2 (TAB 3): NO MODULE
DVB: registering new adapter (DDBridge)
DVB: registering new adapter (DDBridge)
stv0367 found

The firmware file drxk_a3.mc is necessary to access the card. This file has to be copied to /lib/firmware, to be found by the Linux kernel. The firmware file can be found as part of the driver package DDTuner.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.