GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Bresser Junior DM400 (Digital Microscope, USB, 640×480)

Misc Bresser, Children, Microscoop, USB, Webcam

Bresser Junior DM400 (Digital Microscope, USB, 640×480)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The Bresser Junior DM400 is a digital microscope for children and invites them experiment. It is connected per USB and is recognized under Linux as a USB webcam. The included 1.3 Megapixel camera (640×480 pixel) can be used to record pictures and videos with 20x, 80x, and 350x magnification.

The microscope has the USB ID 1871:0101

Bus 001 Device 003: ID 1871:0101 Aveo Technology Corp.

and is fully supported by the Linux kernel module uvcvideo. Linux also supports the recording button at the microscope’s housing to take a picture.

Recordings with the microscope can be carried out with the usual Linux webcam software like Cheese or guvcview.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.