GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Authentec Eikon II (Fingerprint Scanner)

I/O Authentec, Vingerafdruk scanner, UPEK, USB

Authentec Eikon II (Fingerprint Scanner)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)

Categorie:

Linux compatibiliteit

The Authentec Eikon II is a finger print scanner that is supported by Linux. The device is also available under the name “UPEK Eikon II” since the company UPEK has been bought by AuthenTec in September 2010 and sells the UPEK products under the new brand.

The scanner is supported by the fprint software under Linux, which provides several finger print scanners.

fprint can be installed in Ubuntu by the following packages:

sudo apt-get install libfprint0 libpam-fprint fprint-demo

These packages include the PAM Modul pam_fprint.so which supports authentification by finger prints. Such authentification is also posible at console level in case of password requests. A detailed installation instruction for fprint can be found at http://wiki.ubuntuusers.de/fprint.

Alternatively, the program FingerPrint GUI can be used. This program provides a graphical interface for the scanner and enables the X-Server loging under GDM per finger scan. The PAM module “libpam_fingerprint.so” is necessary for this:


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.