GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Epson WorkForce Pro GT-S50 (Document Scanner)

Scanner Epson, Scanner, USB, Workforce

Epson WorkForce Pro GT-S50 (Document Scanner)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)

Categorie:

Linux compatibiliteit

The Epson Perfection V600 (model identification B11B194011) is a USB scanner with the USB ID 04b8:0137:

Bus 004 Device 002: ID 04b8:0137 Seiko Epson Corp. ES-D200 [GT-S50]

or eventually shown as

Bus 001 Device 007: ID 04b8:0137 Seiko Epson Corp.

The scanner reads 25 pages per minute in its highest resolution (600dpi) while scanning front and rear page simultaneously. The atomatic paper feeder can store up to 75 pages.

The scanner is fully supported by Linux an can also be used together with SANE.
To access the Epson WorkForce Pro GT-S50 under Linux, the corresponding Linux scanner driver have to be downloaded from Epson. These files install the scan program iScan and also include the plugin file esci-interpreter-gt-s80, which enables the use of the scanner with SANE, the XSANE GUI and the command line.

The scanner can also be used with the generic SANE driver, but does only provide limited set of features in this case. Furthermore, the GT-S50 can be accessed under Linux by the commercially available Linux drivers from Vuescan.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.