GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Epson WorkForce GT-1500 Document Scanner (1200dpi, USB 2.0)

Scanner Epson, Scanner, USB, Workforce

Epson WorkForce GT-1500 Document Scanner (1200dpi, USB 2.0)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)

Categorie:

Linux compatibiliteit

The Epson WorkForce GT-1500 (model identification B11B190011) is a USB scanner with the maximal resolution of 1200dpi and the USB ID 04b8:0133

Bus 002 Device 003: ID 04b8:0133 Seiko Epson Corp.

The scanner is fully supported by Linux and can also be used together with SANE. To access the Epson WorkForce GT-1500 under Linux the corresponding Linux scanner driver has to be downloaded from the Epson homepage. These files install the scan program iScan, and also include the plugin file iscan-plugin-gt-1500, which enables the use of the scanner together with SANE, the XSANE GUI and the command line.

After installing the driver the GT-1500 will be identified by the system in the following way:

found USB scanner (vendor=0x04b8 [EPSON], product=0x0133 [EPSON Scanner]) at libusb:002:003

Alternatively, the GT-1500 can be accessed under Linux by the commercially available Linux drivers from Vuescan.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.