GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

M-Audio Fast Track Pro (USB Audio/MIDI with Preamp)

Multimedia M-Audio, Preamplifier, Geluidskaart, USB

M-Audio Fast Track Pro (USB Audio/MIDI with Preamp)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 5
  ( 4 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The M-Audio Fast Track Pro is an external USB-1.1 sound card that is supported by the Linux thanks to ALSA module snd_usb_audio. The sound card support recording with 16 bit an a sampling rate up to 48000 KHz. The Fast Track Pro also supports 24bit but this will need patching of the standard sound driver (for kernels below version 3.1).

The Fast Track Pro has the USB-ID 0763;2012

Bus 002 Device 004: ID 0763:2012 Midiman M-Audio Fast Track Pro

To activate the 24 bit support it might be necessary to apply a kernel patch (depending on the kernel version). Furthermore, the kernel module snd_usb_audio has to be started with additional options that have to be added to /etc/modprobe.d/fast-track-pro:

options	snd_usb_audio	vid=0x763 pid=0x2012 device_setup=0x9 index=5 enable=1

A detailed description is available that shows how to configure the M-Audio Fast Track Pro for Linux Real Time Kernel (v3.x). Patching and compilation of the configured kernel is necessary and requires advanced Linux skills.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.