GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Longshine LCS-PS112 Printserver (2-Port USB, 1x Parallel, LAN)

Printer LAN, Longshine, Parallelle, Printserver, USB

Longshine LCS-PS112 Printserver (2-Port USB, 1x Parallel, LAN)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The Longshine LCS-PS112 is a printserver that is equipped with 2 USB ports and one parallel port (Centronix).

A printer connected to the parallel port can be accessed with the LPD protocol at the following address

lpd://{Printer-Server-IP}/lp1

The last number corresponds to the port number of the printserver, i.e., a number from 1 to 3 for the parallel Port and the 2 USB ports.

The factory default of the printserver is the IP 192.168.0.10. If the LAN is in a different subnet, it is recommended to change one PC to the same subnet as the print server (i.e., 192.168.0.xxx) to access the printserver at 192.168.0.10 and change its IP address via a web browser.

After connecting the printer to the printserver the configuration of the the printer can be performed in Ubuntu 10.04 in the menu “System > System Settings > Printing > New > Network printer > LPD/LPR Host”.

After entering the IP address of the printserver and selecting “lp1″ as queue the corresponding printer model has to be selected.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.