GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

LevelOne USB-0401 (USB 2.0 to Gigabit Ethernet, LAN Adapter)

Ethernet Ethernet, Gigabit, LevelOne, Netwerk, USB

LevelOne USB-0401 (USB 2.0 to Gigabit Ethernet, LAN Adapter)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The LevelOne USB-0401 USB adapter provides a Gigabit Ethernet port for the USB port. Although the adapter supports Gigabit Ethernet, the transfer rate is limited due to the usage of USB-2.0 to less than 450 Mbit/s.

The adapter has the USB ID 0b95:772a and is identified by Linux in the following way:

Bus 005 Device 002: ID 0b95:772a ASIX Electronics Corp. AX88772A Fast Ethernet

The device needs the kernel module asix for operation of the chipset Digitus DN-10050-1, which is used in the adapter. If the adapter is not initialized automatically by the Linux distribution, the driver can be downloaded from the following address:
http://www.asix.com.tw/FrootAttach/driver/AX88772B_772A_760_772_178_LINUX_Driver_v4.2.0_Source.zip.

In this cae a unloading of an maybe already loaded but not working kernel module is necessary:

modprobe -r asix

the downloaded driver has to be compiled and installed:

make
sudo make install

And the new module has to be loaded:

modprobe asix

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.