GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Hauppauge WinTV HVR-5500 HD (DVB-S, DVB-S2, DVB-C, DVB-T, PCIe)

Multimedia DVB-C, DVB-S, DVB-T, Hauppauge, HDTV, PCIe, TV

Hauppauge WinTV HVR-5500 HD (DVB-S, DVB-S2, DVB-C, DVB-T, PCIe)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 5
  ( 1 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The Hauppauge WinTV HVR-5500 HD is a PCI-Express card with the possibility to receive DVB-S, DVB-S2, DVB-C, and DVB-T signals. Unfortunately all the demodulator chipsets of the card are currently not supported by the Linux kernel. Therefore, this card can not be used.

The card is identified by the kernel in the following way:

04:00.0 Multimedia video controller: Conexant Systems, Inc. CX23887/8 PCIe Broadcast Audio and Video Decoder with 3D Comb
	Subsystem: Hauppauge computer works Inc. Device c138

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.