GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Asus MyCinema US1-100 (USB TV Stick, Analog, Radio)

Multimedia Analog TV, Asus, Radio, USB

Asus MyCinema US1-100 (USB TV Stick, Analog, Radio)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 1,0 van de maximale 5
  ( 1 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The Asus MyCinema US1-100 is a USB stick which supports analog TV und radio reception. Until now no information is available if this stick is supported by Linux (hence the opposite should be expected).

The US1-100 has the USB ID 0b05:1756 and can be identified in the following way:

Bus 002 Device 004: ID 0b05:1756 ASUSTek Computer, Inc.

Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.