GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Asus My Cinema U3100 Mini Plus USB DVB-T Stick

Multimedia Asus, DVB-T, Multimedia, TV, USB

Asus My Cinema U3100 Mini Plus USB DVB-T Stick
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 3,0 van de maximale 5
  ( 3 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The Asus My Cinema U3100 Mini Plus is a USB stick with DVB-T tuner. Unfortunately Asus also offers very similar products that use incompatible chip sets. E.g. there exists a V2 of this stick with the name “My Cinema U3100 Mini Plus USB V2″. For this V2 versions now information about its Linux compatibility is available so far. (Please report your Linux experiences in the comment area). Furthermore, a version without the addition “Plus” exists (USB-ID 07ca:b835). This edition is supported by using the kernel module dib7xxx.

The version “U3100 Mini Plus” has the USB-ID 0b05:1779

Bus 002 Device 003: ID 0b05:1779 ASUSTek Computer, Inc. My Cinema U3100 Mini Plus [AF9035A]

and is supported by the Linux kernel since version 3.7. Unfortunately, this kernel version is currently not used by most of the latest Linux distribution.

The necessary firmware for the used chip set, which bases on the Afatech 9035, can be found at http://palosaari.fi/linux/v4l-dvb/firmware/af9035/. Information regarding the development of the kernel module can be found at http://www.linuxtv.org/wiki/index.php/Asus_U3100_Mini_plus_DVB-T.

Attention: Please be aware that several users of this stick report that the tuner of the “Asus My Cinema U3100 Mini Plus” becomes unresponsive after several weeks of operation.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.