GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Asus Xonar DG PCI

Multimedia Asus, PCI, Geluidskaart, Xonar

Asus Xonar DG PCI
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
5 Beoordelingen, gemiddelde: 2,2 van de maximale 55 Beoordelingen, gemiddelde: 2,2 van de maximale 55 Beoordelingen, gemiddelde: 2,2 van de maximale 55 Beoordelingen, gemiddelde: 2,2 van de maximale 55 Beoordelingen, gemiddelde: 2,2 van de maximale 5
  ( 2.2 big 5 beoordelingen)

Prijs: EUR 24,88 (op voorraad)
(+ Verzendkosten: EUR 6,99)

 Verkrijgbaar bij Redcoon.nl


Linux compatibiliteit

The PCI sound card Asus Xonar DG PCI provides the following connections: 3x 3,5mm Out, 1x 3,5mm In, 1x Spdif Out and has the following specification: signal-to-noise-ratio = 105 dB, distortion = 0,0025 %, sampling rate = 96kHz @ 24Bit.

The card is supported by Linux since ALSA 1.0.24 or Linux kernel 2.6.38. However, the card is not fully supported: front panel, headset and microphone are not supported by Alsa. Furthermore, the volume of the card has to be controlled by PulseAudio.

The Asus Xonar DG PCI uses the CMI8786 chipset and will be recognized by the kernel in the following way:

84:04.0 Multimedia audio controller: C-Media Electronics Inc CMI8788 [Oxygen HD Audio]
    Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 8521
    Flags: bus master, medium devsel, latency 64, IRQ 11 I/O ports at f000 [size=256]
    Capabilities: [c0] Power Management version 2

The kernel module snd-oxygen is used to control the card.

The card can also be used with OSS drivers: http://manuals.opensound.com/usersguide/oss_cmi878x.html.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.