GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Zotac ZBOX VIA nano VD01 Mini-PC (X2 U4025, 1,2GHz)

Low Power PCs Low Power PCs, Mini-PC, VIA, Zbox, Zotac

Zotac ZBOX VIA nano VD01 Mini-PC (X2 U4025, 1,2GHz)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
3 Beoordelingen, gemiddelde: 1,7 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 1,7 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 1,7 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 1,7 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 1,7 van de maximale 5
  ( 1.7 big 3 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The Zotac ZBOX VD01 is a Mini-PC, which uses a VIA CPU. The installation of Ubuntu (installations has to be performed with a USB stick) has several obstacles. During the installation several distributions have problems with the graphics support. Hence, the screen can stay black during the installation. In this case a text base installation should be preferred, e.g. by using the Ubuntu alternate version.

Additionally, it is necessary to use tha latest Bios version because especially some flaws regarding the Linux support were fixed (e.g. the update to 2K111222). The latest Bios can be downloaded at the Zotac homepage: http://www.zotacusa.com/downloads?cat=284#downloadscontent

Latest grpahic drivers for linux can be found at http://www.zotac.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=284&limit=10&limitstart=0&order=date&dir=DESC&Itemid=100032&lang=nl.

Please share your Linux experiences with Zotax ZBOX Via VD01 in the comments section, especially the information coming from lswh, lsusb and lspci.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.