GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

EVGA NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (PCI-e, 1GB GDDR5, 2x DVI-I, HDMI, VGA)

Grafische kaart GeForce, Graphic Card, HDMI, Nvidia, PCIe, VGA

EVGA NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (PCI-e, 1GB GDDR5, 2x DVI-I, HDMI, VGA)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 4,0 van de maximale 5
  ( 4 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The NVIDIA GeForce GTX 560 Ti is supported in Ubuntu by the official Nvidia drivers since version 275.xx.

The driver can be installed since Ubuntu 11.10 by the “additional Hardware” tool or can be installed by the apt-get command:

sudo apt-get install nvidia-current

The graphic card can also be used with the OpenSource driver nouveau, but needs at least kernel 3.6 for this. With kernel 3.5 the card can only be used with the latest GIT version of the driver (see bug report).


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.