GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Adaptec RAID 1430SA PCI-E

I/O Adaptec, Controller, IO, PCIe, Raid, SATA

Adaptec RAID 1430SA PCI-E
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 2,0 van de maximale 5
  ( 2 big 2 beoordelingen)

Categorie:

Linux compatibiliteit

The Sata controller card “RAID 1430SA PCI-E” from Adaptec provides four SATA ports (2 internal, 2 external) and supports RAID-Level 0, 1, 10 and JBOD.

The card is limited to the so called Hostraid a.k.a. Fakeraid, which is not supported during the installation phase by most of the Linux distributions. If not supported there is a riks that the data on the raid partition will be destroyed during the installation phase, because e.g. if using Raid 1 both Raid partitions will become out of sync.

In general, it is not recommended to use Fakeraid hardware with Linux. Instead, the better supported software Raid of the Linux Kernel should be used.

If the PC is equipped with the Adaptec RAID 1420SA nonetheless, a Linux driver is provided by Adaptec at http://www.adaptec.com/de-de/support/raid/sataii/aar-1430sa/ precompiled for SUSE, RedHat, or in source code.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.