GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Lenovo IdeaPad G780 17,3" (Intel Core i5 3210M, 4GB RAM, 1TB HDD, NVIDIA GT 630M)

Laptop 17.3 Inch, IdeaPad, Intel Core i5, Lenovo, Notebook, zonder Windows licentie

Lenovo IdeaPad G780 17,3" (Intel Core i5 3210M, 4GB RAM, 1TB HDD, NVIDIA GT 630M)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
3 Beoordelingen, gemiddelde: 2,3 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 2,3 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 2,3 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 2,3 van de maximale 53 Beoordelingen, gemiddelde: 2,3 van de maximale 5
  ( 2.3 big 3 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The Lenovo IdeaPad G780 is on the Ubuntu hardware blacklist due to compatibility problems with its Nvidia GeForce GT 630M graphic chipset (http://forum.ubuntuusers.de/post/4810822/), its Bluetooth and Ethernet support.
The WiFi can be installed in Ubuntu 12.10 but needs additional configuration steps (see http://forum.ubuntuusers.de/post/4808572/).

If you posses the Notebooks and have a solution for the problems mentioned above, please share them in the comment section..


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.