GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Cabstone SATA + IDE Controller (PCI)

I/O Controller, IDE, IO, Raid, SATA

Cabstone SATA + IDE Controller (PCI)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
6 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 56 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 56 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 56 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 56 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 6 beoordelingen)

Categorie:

Linux compatibiliteit

The PCI card from Cabstone adds an additional SATA port to the Linux PC. The card bases on the VIA VT6421 chipset:

00:0b.0 RAID bus controller: VIA Technologies, Inc. VT6421 IDE RAID Controller (rev 50)

The PCI card provides one external SATA port (eSATA), two internal SATA ports (one at the long and one at the short side of the PCI card) and one IDE port (at the long side of the PCI card). However, it has to be chosen by jumpers (the card is equipped with 4 jumpers)if the eSATA or one internal SATA port will be activated, i.e. it is not possible to use eSATA and both internal SATA ports in parallel.

If all four jumpers are to 2+3, all internal SATA-Ports are activated and the eSATA port is deactivated. If the jumpers are in position 1+2 the eSATA port is activated instead of the internal SATA port wich is next to the eSATA port (long side of the PCI card).

Compatibility:
The card was succesfully tested with Ubuntu 10.04 LTS – Linux version 2.6.32-34-generic


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.