GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Cisco Small Business Pro SPA3102

VOIP / ISDN

Cisco Small Business Pro SPA3102
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
8 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 58 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 58 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 58 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 58 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 8 beoordelingen)

Categorie:

Linux compatibiliteit

Preisgünstiger VoIP-Gateway (1 FXS + 1 FXO) mit integriertem Single Port-LAN-Router. Geeignet als Gateway zwischen Asterisk Telefonanlage und dem Telefonanschluss.

Die hohe Konfigurierbarkeit des SPA3102 sind sowohl Vor- als auch Nachteil des Gerätes. Zwar lassen sich eine Vielzahl an Parametern einstellen und somit das Gerät für viele Einsatzzwecke optimal anpassen, allerdings gibt es kaum Dokumentation zu den einzelnen Optionen. Daher sollte man die Konfiguration auf keinen Fall zu unterschätzen, speziell bei umfangreicheren Einsatz-Szenarien.


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.