GermanyUSACanadaUKFranceEspanaItaliaNederlandsIndiaJapanChina
Logo Nederlands

Registreer | Aanmelden 

Linksys WRT54GL-DE (802.11g, Broadband Router, 54 Mbit/s)

Netwerk Netwerk, Router, Wifi

Linksys WRT54GL-DE (802.11g, Broadband Router, 54 Mbit/s)
Linux compatibiliteit: Geëvalueerd op dit moment alleen Linux verenigbaarheid pijl Xenical t en niet de kwaliteit van het product. Als u eigenaar van dit product dan kunt u helpen ook andere Linux-gebruikers, door het evalueren van zijn Linux-compatibiliteit in de commentaar sectie van deze pagina.
2 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 52 Beoordelingen, gemiddelde: 5,0 van de maximale 5
  ( 5 big 2 beoordelingen)


Linux compatibiliteit

The Linksys WRT54GL is limited to Wireless-G and therefore not fully up-to-date. But due to its robustness is still used as a development platform to tinker with alternative Linux-based firmwares.

Compared to the WRT54G, the WRT54GL has more RAM and Flash memory (although these values depend on the hardware revision (see http://en.wikipedia.org/wiki/Linksys_WRT54G for details) and therefore is a ideal platform for Linux based firmwares, e.g., DD-WRT (http://www.dd-wrt.com/). These firmwares enhance the router with additional functions that normally are not available in this price category.

In addition to the DD-WRT web surface that is provided by the DD-WRT firmware, it is also possible to install OpenVPN on the router.

Other alternative firmwares are OpenWRT (https://openwrt.org/) and Tomato (http://www.polarcloud.com/tomato).


Vergelijkbare Linux hardware

scroll left scroll right

 Reageren en beoordelen

Laat in de comments sectie beoordeling of commentaar en correcties op het artikel. Bijzonder nuttig zijn Ausz navigatie gebruik van ge lspci -nnk, lsusb, lshw, dmesg, enz, indien deze niet worden opgenomen in het artikel. Blijft het serveren. Het commentaar gebied van ervaringen tussen de eigenaars van de hardware-component en de Zoeken Configuratie Help Hotel
 

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rate Linux compatibiliteit


Gebruik de volgende HTML-tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Toegestaan bestandsformaten: txt, jpg, png, gif, Maximale bestandsgrootte: 2MB.